Contact

Fenna de Jong

Contactformulier

Als u me wilt contacteren of vragen stellen, voel vrij om hen in deze draad of op de website te posten. Ik zoek nog iemand wie me met de plaats wil helpen en ik ben gelukkig om het te doen.

Als u hebt om het even welke vragen of om het even welk van mijn materiaal van JKS zou willen kopen of KVJ- laat me enkel het weten!

Als u om het even welke beelden van deze blogpost voor om het even welk soort commercieel doel gebruikt, kunt u de beelden of geen van mijn beelden verkopen of opnieuw verkopen. Alle beelden zijn © auteursrecht Cas Jansen. Alle andere mensen op deze blog delen enkel mijn werk en ik heb het recht hen voor om het even welk doel zonder kosten te gebruiken. I do NOT om dit te willen een ander forumhoogtepunt van dubbele posten worden, te doen zo gelieve dit niet en om het even welke foto's of een ander materiaal niet gelieve te verkopen.

U hebt de juiste plaats bereikt. Gelieve te gebruiken de onderzoeksfunctie om informatie over specifieke auto's te zoeken. De lijst van auto's op deze plaats wordt dagelijks bijgewerkt en u kunt het krijgen bijgewerkt. Voel vrij om me te contacteren als u hulp nodig hebt of meer auto's wilt toevoegen.

Ik zal blij zijn om eender welke vragen over hefbomen voor auto's te beantwoorden. De autoinformatie wordt voorgesteld in het Nederlands en kan in de navigatiebalk van de plaats worden gevonden. Klik enkel op de autonaam, zal de autonaam worden benadrukt. U zal aan de belangrijkste pagina van de plaats worden opnieuw gericht, waar u meer informatie kunt vinden. Het is ook mogelijk om de gehele autoinformatie (evenals de contactgegevens van de autoeigenaars) als Excel-spreadsheet te downloaden. U kunt het spreadsheetdossier in de Downloadssectie van de blog vinden. Al gegeven wordt ter beschikking gesteld onder de vergunning van CC door-SA 4,

Opening Hours